Allotjament

Les nostres cases rurals us enamoraran

Les nostres cases…

Són espais de gran bellesa per a la celebració del vostre casament, ja que es troben en ubicacions privilegiades en la natura i de fàcil accés. Una de les particularitats i avantatges tant de la masia de Mas Gircós com d’El Clar del Bosc és que disposen de gran capacitat per allotjar als vostres convidats després de la festa.

Ambdues instal·lacions es troben dins la xarxa d’instal·lacions juvenils permetent d’aquesta manera l’allotjament de tots els convidats al casament. Les habitacions són a partir de 2, 4 i 6 places en lliteres, podent habilitar dormitoris més amplis si és necessari.

Els àpats previs i posteriors al casament es podran fer en les grans sales menjador o bé en els espais exteriors habilitats per a l’ocasió. Informeu-vos amb el planner del vostre casament.

Les nostres cases disposen de diferents instal·lacions esportives i lúdiques que poden ser utilitzades el dia següent del casament per organitzar alguna activitat amb tots els convidats. Destaquen les piscines, els camps d’esports i els camps d’aventura vertical que trobem en ambdues cases.

El Clar del Bosc
Mas Gircós

Serveis que oferim

Gastronomia

El nostre equip de cuina elabora exquisits i innovadors plats a partir de la cuina tradicional i de la reconeguda cuina volcànica de la Garrotxa.

La festa

L’equip de cambrers i disc jockey s’encarregaran d’acompanyar-vos fins el final de la festa. Informeu-vos de les diferents possibilitats d’organitzar el ball.

Wedding Plan

Us ajudem a seleccionar diferents serveis que us seran d’utilitat en l’organització del vostre casament: floristeria, disc-jockey, fotografia i perruqueria.

Instagram

Contácta'ns

Deixa el teu missatge! Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.