El vostre casament 360º

 In Novetats, Vídeo

El vostre casament per sempre 

Albacasaments us ofereix l’oportunitat d’enregistrar amb tecnologia immersiva el vostre gran dia. Utilitzem l’última tecnologia 3D i vídeo immersiu perquè torneu a viure en primera persona el dia del vostre casament tantes vegades com vulgueu.

Com funciona?

Filmem el dia del vostre casament amb una càmera especial que registra tot el que passa com si hi estiguessis present, essent possible mirar al teu voltant en 180º o 360º. Aquesta tecnologia és 3D i es percep la profunditat de l’espai i la proximitat de les persones. Si miren a la càmera semblarà que us estiguin mirant als ulls.

Promoció especial juny 

Si contracteu la gravació immersiva d’Albacasaments durant aquest mes de juny… amb el preu del vídeo us emportareu dues ulleres de realitat virtual de regal, unes per cada un!

Emocions a flor de pell!

Us deixem amb un nou vídeo d’algunes reaccions de les núvies que han vist per primera vegada el resultat de la seva gravació 360º.

 

Les filmacions de casaments en 3D seran corrents d’aquí uns anys, però vosaltres ja podeu gaudir-ne gràcies a Albacasaments i l’equip de Tu Boda 3D.

Coneix més sobre aquest servei i la resta dels que oferim al nostre apartat de wedding plan.

Per a qualsevol consulta o més informació no dubteu en contactar-nos aquí.

 

Atentament,

L’equip d’Albacasaments

Entrades Recents

Deixa un comentari

Contácta'ns

Deixa el teu missatge! Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.