Suplement Diari de Girona

 In Tendències

Les nostres cases han sigut seleccionades en un article de Diari de Girona sobre la tendència d’allargar
els casaments amb l’estada de tots els convidats.

“Els casaments ja no són cosa d´un únic dia. Cada vegada, més parelles obten per escollir un restaurant amb allotjament pels seus invitats i així gaudir del casament fins a l’últim minut de celebració. No haver d´agafar el cotxe després de la festa del convit i poder convidar a amics que viuen lluny són els principals motius d´aquesta elecció. Un altre cas són les parelles que decideixen celebrar l’enllaç en un lloc allunyat del lloc de residència com, per exemple, una finca o una masia llogada per a l’ocasió.”   Llegeix l’article complet
Entrades Recents

Deixa un comentari

Contácta'ns

Deixa el teu missatge! Estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes.